Voor infrarood vloerverwarming heb je geen warmtepomp of CV ketel nodig.


Infrarood vloerverwarming heeft alleen een stroomaansluiting nodig. Je hoeft geen dure cv-ketel, hr-ketel of warmtepomp aan te schaffen.


100% gasvrij

Zeer comfortabel

Geen draaiende onderdelen

Gasvrij

infrarood-vloerverwarming-hoe-werkt-het

Infrarood vloerverwarming heeft alleen een stroomaansluiting nodig. Je hoeft geen dure cv-ketel, hr-ketel of warmtepomp aan te schaffen.

Zo bespaar je een flink aanschafbedrag. En je houdt de ruimte vrij waar anders een ketel of warmtepomp moet staan. Bovendien heb je nergens meer radiatoren of convectoren nodig.

 • Wil je zeer comfortabele vloerverwarming in je huis?
 • Wil je een systeem wat zeer weinig onderhoud nodig heeft omdat het geen draaiende onderdelen bevat?
 • Wil je het gasverbruik in je woning omlaag halen?

opbouw infrarood vloerverwarmingInfrarood vloerverwarming is een natuurlijke stralingswarmte. Je kunt het vergelijken met de warmte van de zon of een infrarood cabine die een positief effect heeft op je gezondheid. Maar z├│ warm stellen we onze vloerverwarming natuurlijk niet af.
Gebruikt geen gas

Snel warm

Onderhoudsvrij

Aangename warmte
Snelle installatie

Infrarood vloerverwarming is eenvoudig te installeren. Voor deze vloerverwarming hoeven geen leidingen te worden ingefreesd of ingegoten.

Betere luchtvochtigheid

Omdat infrarood direct verwarmt en niet de lucht om je heen, droogt de lucht niet uit. Met infrarood vloerverwarming is de luchtvochtigheid veel beter.

Aangename warmte

Omdat het bij infrarood verwarming niet gaat om de luchttemperatuur, heb je ook veel minder last van luchtwervelingen en luchtstromen.Stralingswarmte in plaats van convectiewarmte

Infrarood warmte werkt onafhankelijk van de luchttemperatuur. Dat is het grote verschil met convectiewarmte: het verwarmen van lucht zoals alle bekende verwarmingssystemen doen. Met infrarood verwarm je geen lucht, maar straalt de warmte direct af op mensen, objecten en spullen.

ConvectieverwarmingInfrarood amorfe vloerverwarming
Verwarmt indirect en veel volumeVerwarmt direct alleen mensen en spullen
Hoge temperatuurLage temperatuur
Lange opwarmtijdKorte opwarmtijd (15-30 min.)
Luchtstromen, warmteverlies, tochtAangename, gelijkmatige warmte
Droge luchtBetere luchtvochtigheidArtikelen uit ons blog • 10 Tips om energie te besparen zonder hoge investering

  Op internet lezen we veel tips om energie te besparen. Maar de meeste daarvan kosten een hoop geld. Bijvoorbeeld: "Plaats zonnepanelen." Leuke tip, alleen moet men wel even het geld voor zonnepanelen hebben liggen. Terwijl er ook een hele hoop energie kan worden bespaard zonder een hoop geld uit te geven.

  Lees meer: 10 Tips om...

 • Bedrijfsruimte verwarmen zonder gas

  Nieuwbouwprojecten worden tegenwoordig zonder gasaansluiting opgeleverd. Nieuwe huizen en bedrijfsruimtes worden dus niet meer verwarmd met gas. Je moet dus opzoek naar een manier om je bedrijfsruimte te verwarmen zonder gas.

  Lees meer: ...

 • Hoe werkt infrarood vloerverwarming van DHP?

  Veel verwarmingssystemen krijgen tegenwoordig de naam infrarood vloerverwarming. Veel systemen werken echter totaal anders. En die systemen worden wel met elkaar vergeleken alsof het dezelfde systemen zijn. Amorfe infrarood vloerverwarming van DHP is echter vrij uniek. Wij gebruiken amorfe metaal als basis voor het verwarmen.

  Lees meer: Hoe werkt...


Meer weten over infrarood vloerverwarming? Bel ons voor meer informatie op 085-7441445.

Of laat je terugbellen:

Invalid Input
ongeldig telefoonnummer
Invalid Input
Of stuur ons een e-mail.