Klantervaringen met DHP amorfe infrarood vloerverwarming


starstarstarstar

B. Heida

Zeer tevreden over infrarood vloerverwarming

Ik heb via internet gezocht naar manieren om mijn huis te verwarmen en zag veel positieve berichten over infrarood vloerverwarming. Uiteindelijk uitgekomen bij Sier en na een bezoek aan de showroom besloten om dit te laten installeren in mijn woning. De installatie verliep erg goed, alles volgens afspraak. De warmte bevalt uitstekend.

check Ja, ik raad dit product aanstarstarstarstarstar

G. Berlijn

Meppel (Drenthe)


Met zonnepanelen en infrarood vloerverwarming ben ik nu bijna energie neutraal

Vooraf werd er voor mij precies berekend hoeveel zonnepanelen ik nodig zou hebben om de infrarood vloerverwarming te kunnen voeden, dat gaf voor mij de doorslag. Aan het begin moest ik even wennen, nu vind ik het helemaal geweldig! In mijn huis heb ik 6 zones i.c.m Fiabaro en dat werkt prima. Ik ben nu bijna energie neutraal.

check Ja, ik raad dit product aanstarstarstarstarstar

A. van Westen

Hoorn (Noord-Holland)


Een warmtepomp was niks voor ons

We hadden een wat oudere woning gekocht en hebben besloten om deze direct op een duurzame manier te verwarmen. De verkoper heeft ons meegenomen naar een aantal woningen die al infrarood vloerverwarming gebruikten en al snel waren we om. De verwarming is heel lekker.

check Ja, ik raad dit product aanstarstarstarstarstar

M. Kok

Ik wilde mijn huis op een duurzame manier verwarmen

Het bezoek aan de showroom heeft ons overtuigd. Heerlijk voelde het. De installatie heb ik laten doen door Sier, dit ging erg goed! Ik heb alles ingedeeld in 4 zones. Dat werkt perfect, ik kan alles aansturen met de app.

check Ja, ik raad dit product aanstarstarstarstar

Mevr. Spijkerman

Reitdiepwijk (Groningen)


Installatie verliep een beetje hobbelig

De installatie was niet helemaal goed verlopen omdat de installateur wat was vergeten. Het is een andere manier van verwarmen en dus ook is de aansturing anders, dat is wel even wennen. De verwarming voelt wel erg lekker. Een warmtepomp was voor ons gewoon niet mogelijk en dit is echt een perfecte oplossing.

check Ja, ik raad dit product aanstarstarstarstar

Familie Held

Driesum (Friesland)


Genoeg te vinden op internet

Ik had me uitgebreid georiƫnteerd via internet. Daar was veel te vinden over alle mogelijkheden om ons huis te verwarmen. Ze waren alleen niet allemaal mogelijk voor ons. De installatie heb ik laten uitvoeren door Sier. Dit ging erg goed. De aansturing gaat via een thermostaat maar kan ook via de app.

check Ja, ik raad dit product aanstarstarstarstar

Dhr. van der Heijde

Leeuwarden (Friesland)


Gemakkelijke installatie

Traditionele vloerverwarming was niet mogelijk omdat hiervoor de hele vloer eruit moest inclusief beton. Ik ben blij dat ik dit systeem ben tegengekomen. het wordt veel sneller warm. De installatie heeft mijn installateur gedaan, ik heb daarbij geholpen. De vloer wordt heerlijk warm en het huis ook. Enige minpuntje was dat de kabels van de vloersensoren een beetje kort waren.

check Ja, ik raad dit product aanstarstarstarstar

Dhr. Huizinga

Almere (Flevoland)


Ik wilde van het gas af

Via mijn zwager had ik het advies gekregen om infrarood vloerverwarming in mijn huis te nemen. De installatie verliep prima. De verwarming werkt goed icm. een thermostaat.

check Ja, ik raad dit product aan