Volledig elektrisch en energieneutraal

Dankzij energiebesparende maatregelen en slimme elektrische systemen voor verwarming, tapwater en koken gaan we steeds zuiniger om met energie. Bovendien kunnen we zelfvoorzienend worden in onze energiebehoefte. Dit is dus goed voor zowel het milieu als de portemonnee.

Adres hoofdkantoor:

Milton Friedmanweg 11
1689ZZ Zwaag
085-74 41 445
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Ons team

Erik Lammers
Ron van Wijk
Michiel Huizinga
Fabian Onderdijk
Matthijs van der Meij
Erik Lammers
Kom jij bij ons werken?
Gasvrij verwarmen

In Nederland gebruikten we voor onze verwarming de afgelopen decennia vooral aardgas, simpelweg omdat we dat nog in grote hoeveelheden beschikbaar hadden. Maar gas is een fossiele brandstof die ooit op een gegeven moment een schaars goed wordt, zeker als de gaskraan in onder meer Groningen wordt dichtgedraaid. In dat geval worden we afhankelijk van de import van gas, met alle gevolgen van dien.

Het beste alternatief voor gas is op dit moment elektriciteit. Stroom kan namelijk opgewekt worden via duurzame bronnen als de zon, wind en waterkracht. Deze hernieuwbare energiebronnen raken niet op en mede door de duurzame ambities van overheden zitten we momenteel in een energietransitie van gas naar stroom.

Heb je een vraag?


Dealer worden?

Als dealer

Kun je nu hét alternatief voor duurzaam verwarmen aanbieden. Onze infrarood vloerverwarming kan concurreren met elk ander systeem op het gebied van energieverbruik, toepassing, aanschaf, onderhoud en comfort. Wij helpen u met de promotie.

Als installateur

Kun je rekenen op uitgebreid advies en instructies voor o.a. montage, isolatie en het inregelen van domotica. De matten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en worden parallel op elkaar aangesloten. U kunt via ons ook een expert inschakelen.

Neem vrijblijvend contact op via: 085 7441445