Advies op maat? Mail of bel ons op 085 744 1445

DROOGBOUW INFRAROOD VLOERVERWARMING

Vloerverwarming wordt steeds populairder vanwege de vele voordelen die het biedt, maar de standaard vloerverwarming is door de vereiste constructievereisten helaas niet overal toe te passen. Droogbouw infrarood vloerverwarming is de oplossing hiervoor.

Bekijk de video

Gasvrij

Onderhoudsvrij

Circulair

25 Jaar garantie

VLOERVERWARMING ZONDER FREZEN

Dankzij vloerverwarming genieten woningeigenaren van een warme ruimte, zonder lelijke radiatoren en koude voeten. Bij standaard vloerverwarming worden de buizen of verwarmingselementen in het beton gefreesd en met een nieuwe laag cement weggewerkt. Vervolgens kan de gewenste vloerbedekking worden aangebracht. De vloerverwarming wordt daarna aangesloten op de Cv-installatie zodat het systeem zijn werk kan doen.

Helaas is deze standaardvorm van vloerverwarming niet voor alle woonsituaties geschikt. Denk bijvoorbeeld aan woonboten, bepaalde appartementen of historische panden met een houten ondervloer.

Allereerst kunnen veel vloeren het gewicht van de vloerverwarmingsconstructie niet dragen of met cement bewerkt worden. Bovendien brengt standaard vloerverwarming de totale vloerhoogte flink omhoog, waardoor je in de knel komt met deuren en kozijnen.

infrarood-vloerverwarming

AAN TE SLUITEN OP DOMOTICA

Heb je al elektrische of infrarood vloerverwarming in je huis? Dan kun je de infrarood vloerverwarming eenvoudig op je bestaande domotica-netwerk aansluiten. Op deze manier kun je de verwarming voorzien van een timer, waardoor je iedere morgen comfortabel de dag begint.

ONDERHOUDSVRIJ EN 25 JAAR GARANTIE

Zodra de infrarood vloerverwarming is geïnstalleerd hoef je er geen onderhoud meer aan te (laten) plegen. Daarbovenop bieden wij 25 jaar garantie op al onze infrarood verwarmingsoplossingen.

Flexibel aan te brengen

De amorfe verwarmingsmatten zijn zeer flexibel aan te brengen en passen daarom in elke ruimte van het huis. Ook op hoger gelegen verdiepingen en in de kleinste kamertjes. Zo is infrarood vloerverwarming ook ideaal voor badkamers, kleine appartementen en zelfs voor tiny houses.

Geringe opbouwhoogte

Doordat infrarood vloerverwarming niet wordt weggewerkt in een dikke laag beton en cement blijft de opbouwhoogte zeer beperkt. De verwarmingsmatten zijn slechts 2 millimeter dik en de connectoren 6-8 millimeter. Infrarood vloerverwarming lost dit probleem op doordat het zowel gelijkmatig de vloer als de gehele badkamer verwarmt. Hierdoor krijg je een comfortabele en aangename temperatuur in je badkamer en was tandenpoetsen nog nooit zo comfortabel. De voordelen van amorfe infrarood vloerverwarming:

Onderhoudsvrij

Dankzij infrarood vloerverwarming heb je geen radiatoren meer nodig in je badkamer, waardoor je de toch al schaarse ruimte efficiënter kunt benutten.

Daarnaast verstoort infrarood vloerverwarming het design van de badkamer niet. Ook niet onbelangrijk is dat infrarood vloerverwarming slechts tot een minimale verhoging van je vloer leidt. De verwarmingsmatten zijn zeer dun en er hoeft niet in je bestaande ondervloer gevreesd te worden.

Infrarood vloerverwarming ervaringen

Fam. Held (Driesum, Friesland)


Genoeg te vinden op internet

Ik had me uitgebreid georiënteerd via internet. Daar was veel te vinden over alle mogelijkheden om ons huis te verwarmen. Ze waren alleen niet allemaal mogelijk voor ons. Uiteindelijk kwam ik erachter dat amorfe infrarood vloerverwarming goed geschikt was voor ons. Dit systeem heeft geen warmtepomp nodig, wat goed uitkwam. De installatie heb ik laten uitvoeren door Sier. Dit ging erg goed. De aansturing gaat via een thermostaat maar kan ook via de app.

Ervaring met elektrische infrarood vloerverwarming: Goed

Mevr. Spijkerman (Reitdiepwijk, Groningen)


Installatie verliep een beetje hobbelig

De installatie was niet helemaal goed verlopen omdat de installateur wat was vergeten. Het is een andere manier van verwarmen en dus ook is de aansturing anders, dat is wel even wennen. De verwarming voelt wel erg lekker. Een warmtepomp was voor ons gewoon niet mogelijk en dit is echt een perfecte oplossing.

Ervaring met elektrische infrarood vloerverwarming: Goed

M. Kok


Ik wilde mijn huis op een duurzame manier verwarmen

Het bezoek aan de showroom heeft ons overtuigd. De verwarming is echt heel comfortabel. Dat merk je direct. De installatie heb ik laten doen door Sier, dit ging erg goed! Ik heb alles ingedeeld in 4 zones. Dat werkt perfect, ik kan alles aansturen met de app.

Ervaring met elektrische infrarood vloerverwarming: Uitstekend
A. van Westen (Hoorn, Noord-holland)


Een warmtepomp was niks voor ons

We hadden een wat oudere woning gekocht en hebben besloten om deze direct op een duurzame manier te verwarmen. De verkoper heeft ons meegenomen naar een aantal woningen die al infrarood vloerverwarming gebruikten en al snel waren we om. De verwarming is heel lekker.

Ervaring met elektrische infrarood vloerverwarming: Uitstekend

G. Berlijn (Meppel, Drenthe)


Ik ben nu bijna energie neutraal!

Vooraf werd er voor mij precies berekend hoeveel zonnepanelen ik nodig zou hebben om de infrarood vloerverwarming te kunnen voeden, dat gaf voor mij de doorslag. Aan het begin moest ik even wennen, nu vind ik het helemaal geweldig! In mijn huis heb ik 6 zones i.c.m Fiabaro en dat werkt prima. Ik ben nu bijna energie neutraal.

Ervaring met elektrische infrarood vloerverwarming: Uitstekend

B Heida


Zeer tevreden over infrarood vloerverwarming

Ik heb via internet gezocht naar manieren om mijn huis te verwarmen en zag veel positieve berichten over infrarood vloerverwarming. Uiteindelijk uitgekomen bij Sier en na een bezoek aan de showroom besloten om dit te laten installeren in mijn woning. De installatie verliep erg goed, alles volgens afspraak. De warmte bevalt uitstekend.

Ervaring met elektrische infrarood vloerverwarming: Uitstekend

Artikelen uit ons blog

Bedrijfsruimte verwarmen zonder gas

In 2050 moeten alle woningen maar ook bedrijfspanden van het gas af zijn. Op die manier kunnen de CO2 uitstoot verminderenen want dat hebben we afgesproken in het klimaatakkoord.

Lees meer
Vloerverwarming aanleggen in een oud huis

Als er tegenwoordig een huis wordt gebouwd, dan wordt er vaak al rekening gehouden met de warmte voorziening. Zo wordt er bijvoorbeeld een technische ruimte gemaakt waar dan een warmtepomp komt.

Lees meer
Waarom moet Nederland van het gas af?

In de jaren zestig kwamen we erachter dat er ongelooflijk veel gas in de Nederlandse bodem zat. Ruim 50 jaar hebben we daarvan geprofiteerd. Het rijk heeft veel geld verdiend.

Lees meer

Klanten beoordelen Dutch Heating Products met een 8.6 feedback

Vraag direct je offerte aan

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Vul AUB je naam in
Invalid Input
Invalid Input
Kun je jouw ingevulde e-mailadres even controleren? Wij kunnen deze namelijk niet vinden.
Invalid Input
Invalid Input
Voer aub je telefoonnummer in
Kun je jouw ingevulde e-mailadres even controleren? Wij kunnen deze namelijk niet vinden.
Invalid Input
Invalid Input

Over Dutch Heating Products


Dutch Heating Products (DHP) draagt bij aan de energietransitie richting volledig elektrisch en energieneutrale oplossingen, met state-of-the-art verwarming voor particulieren en bedrijven.

Voordelen


  • Zeer hoog rendement
  • Neemt weinig ruimte in beslag
  • Onderhoudsvrij
  • 25 Jaar garantie
  • Snelle en eenvoudige installatie

Contact


Dutch Heating Products
Milton Friedmanweg 11
1689ZZ Zwaag

T 088 011 89 01
E [email protected]