Advies op maat? Mail of bel ons op 085 744 1445

DE IDEALE VERWARMING VOOR JE KANTOOR EN WERKPLEK

Werken in een te koude ruimte is niet aangenaam, terwijl een te warme ruimte je juist duf maakt. Het is dus belangrijk een goede temperatuur op je werkplek te hebben, zowel thuis als op kantoor.

Gasvrij

Onderhoudsvrij

Circulair

25 Jaar garantie

IEDER EEN EIGEN ZONE OP KANTOOR

In een kleine werkruimte is het snel te warm, terwijl een grote ruimte lastig op temperatuur te houden is. Een werkruimte comfortabel warm krijgen met daarbij ook aandacht voor een goed binnenklimaat lijkt een lastige opgave, maar hoeft dat niet te zijn. Welke manier om je kantoor te verwarmen werkt het beste?

De temperatuur waarbij iemand het beste presteert verschilt van mens tot mens. Toch is er een gemene deler. Uit verschillende onderzoeken blijkt dat 21 graden Celsius de meest ideale temperatuur op kantoor is. Dit is de temperatuur waarbij het grootste deel van de mensen prettig en goed kan werken. Maar waarom zou je voor een gemiddelde kiezen als het mogelijk is om het iedereen naar de zin te maken?

Dutch Heating Products laat werkend Nederland kennismaken met amorfe infrarood vloerverwarming. Een manier van verwarmen waarbij gemakkelijk zones worden gecreëerd. Iedere werkplek kan zo een apart te regelen zone worden, zodat iedereen tevreden is over de temperatuur op zijn of haar werkplek. De verschillende zones zijn aan te sturen met een app.

infrarood-vloerverwarming

WARMTEPOMP OP KANTOOR NIET IDEAAL

Naast woningen is er ook bij steeds meer nieuwe kantoorprojecten is er geen gasaansluiting meer. Woningen en bedrijfsruimten zonder gas verwarmen is de toekomst. Er zijn meerdere mogelijkheden om dit te doen.

Diverse bedrijven kiezen voor het verwarmen van hun kantoor voor een of meerdere warmtepompen. Dit is een aardgasvrije manier van verwarmen, maar wel met een behoorlijk prijskaartje. Behalve de prijs kan ook de nodige ruimte een drempel zijn om voor een warmtepomp op kantoor te kiezen. Een warmtepomp neemt al gauw meer ruimte in dan een klassieke cv-ketel. Wie voor een volledig elektrische variant kiest, dient ook nog eens rekening te houden met de plaatsing van een boiler voor warm tapwater. Bij een buitenluchtwarmtepomp is er bovendien nog een extra buitendeel dat ongeveer 1 m² in beslag neemt.

INFRAROOD VLOERVERWARMING OP KANTOOR BETAALBARE OPLOSSING

Onze amorfe infrarood vloerverwarming is eveneens een gasvrije manier van verwarmen, maar zonder de nadelen van een warmtepomp.

Deze elektrische vorm van verwarming op kantoor is een betaalbare optie voor zowel grote kantoren, thuiswerkplekken als kleine kantoorruimten aan huis. Kostbare ruimte neemt infrarood verwarming niet in. De verwarmingsmatten zijn dun en kunnen onder iedere vloerafwerking worden gelegd. Dit zonder in de vloer te hoeven frezen. De verwarmingsmatten kunnen gefaseerd per ruimte worden aangelegd en zijn onderhoudsvrij en duurzaam.

HAAL DE WARMTE VAN DE ZON IN UW KANTOOR

Verwarmen met infrarood is een natuurlijke manier van verwarmen. Wie de werkplek door middel van infrarood wil verwarmen kan kiezen voor infrarood vloerverwarming, maar ook voor Infrarood panelen.

Infrarood verwarming werkt anders dan ‘gewone’ verwarming die de lucht in de hele ruimte verwarmt (convectieverwarming). IR-panelen geven stralingswarmte af naar een bepaalde plek in de kamer, zoals bijvoorbeeld de werkplek. Wie in de stralingswarmte zit heeft het comfortabel warm, ook als de luchttemperatuur in de rest van de ruimte lager is. Net zoals het in de lente in de zon behaaglijk kan zijn ook al is de temperatuur nog laag.

Het nadeel van een infraroodpaneel is dat wanneer iemand naar een andere plaats in de werkruimte gaat, de warmte wordt gemist. Dit is met amorfe infrarood vloerverwarming niet het geval. De vloerverwarming geeft in de hele ruimte de juiste straling af. Optrekkende kou vanaf de grond, wat heel oncomfortabel aan kan voelen als men stil zit op één werkplek in de ruimte, behoort met vloerverwarming ook tot het verleden. Daarbij kan voor iedere werkplek apart de gewenste temperatuur worden ingesteld.

IDEAAL BINNENKLIMAAT KANTOOR

De productiviteit gaat omhoog bij een comfortabele warmte in de werkruimte. Minstens even belangrijk voor een werkruimte is een goed binnenklimaat. Aangezien infrarood direct verwarmt en niet de lucht, droogt de lucht niet uit. Dit is erg aangenaam voor mensen met lenzen.

Verder is er met infraroodverwarming geen luchtcirculatie, dus geen dwarrelend stof in de ruimte. Het is een natuurlijke stralingswarmte die een positief effect heeft op de gezondheid.

Wat niets met een goed binnenklimaat op kantoor en comfortabele warmte te maken heeft, maar wel een groot bijkomend voordeel met zich meebrengt, is dat bij het verwarmen door middel van vloerverwarming alle wanden vrij zijn om te gebruiken. Zo is er geen enkele belemmering om de werkplek zo efficiënt mogelijk in te richten en voldoende afstand te houden.

Infrarood vloerverwarming ervaringen

Fam. Held (Driesum, Friesland)


Genoeg te vinden op internet

Ik had me uitgebreid georiënteerd via internet. Daar was veel te vinden over alle mogelijkheden om ons huis te verwarmen. Ze waren alleen niet allemaal mogelijk voor ons. Uiteindelijk kwam ik erachter dat amorfe infrarood vloerverwarming goed geschikt was voor ons. Dit systeem heeft geen warmtepomp nodig, wat goed uitkwam. De installatie heb ik laten uitvoeren door Sier. Dit ging erg goed. De aansturing gaat via een thermostaat maar kan ook via de app.

Ervaring met elektrische infrarood vloerverwarming: Goed

Mevr. Spijkerman (Reitdiepwijk, Groningen)


Installatie verliep een beetje hobbelig

De installatie was niet helemaal goed verlopen omdat de installateur wat was vergeten. Het is een andere manier van verwarmen en dus ook is de aansturing anders, dat is wel even wennen. De verwarming voelt wel erg lekker. Een warmtepomp was voor ons gewoon niet mogelijk en dit is echt een perfecte oplossing.

Ervaring met elektrische infrarood vloerverwarming: Goed

M. Kok


Ik wilde mijn huis op een duurzame manier verwarmen

Het bezoek aan de showroom heeft ons overtuigd. De verwarming is echt heel comfortabel. Dat merk je direct. De installatie heb ik laten doen door Sier, dit ging erg goed! Ik heb alles ingedeeld in 4 zones. Dat werkt perfect, ik kan alles aansturen met de app.

Ervaring met elektrische infrarood vloerverwarming: Uitstekend
A. van Westen (Hoorn, Noord-holland)


Een warmtepomp was niks voor ons

We hadden een wat oudere woning gekocht en hebben besloten om deze direct op een duurzame manier te verwarmen. De verkoper heeft ons meegenomen naar een aantal woningen die al infrarood vloerverwarming gebruikten en al snel waren we om. De verwarming is heel lekker.

Ervaring met elektrische infrarood vloerverwarming: Uitstekend

G. Berlijn (Meppel, Drenthe)


Ik ben nu bijna energie neutraal!

Vooraf werd er voor mij precies berekend hoeveel zonnepanelen ik nodig zou hebben om de infrarood vloerverwarming te kunnen voeden, dat gaf voor mij de doorslag. Aan het begin moest ik even wennen, nu vind ik het helemaal geweldig! In mijn huis heb ik 6 zones i.c.m Fiabaro en dat werkt prima. Ik ben nu bijna energie neutraal.

Ervaring met elektrische infrarood vloerverwarming: Uitstekend

B Heida


Zeer tevreden over infrarood vloerverwarming

Ik heb via internet gezocht naar manieren om mijn huis te verwarmen en zag veel positieve berichten over infrarood vloerverwarming. Uiteindelijk uitgekomen bij Sier en na een bezoek aan de showroom besloten om dit te laten installeren in mijn woning. De installatie verliep erg goed, alles volgens afspraak. De warmte bevalt uitstekend.

Ervaring met elektrische infrarood vloerverwarming: Uitstekend

Artikelen uit ons blog

Infrarood verwarmingsmatten: Efficiënt en milieubewust

Efficiënte vloerverwarming en duurzaamheid combineren is al lang geen toekomstdroom meer. Een infrarood verwarmingsmat combineert het noodzakelijke met het aangename: het zo mogelijk de ideale soort elektrische verwarming voor de circulaire economie van ons land. 

Overstappen van traditionele convectiewarmte met radiatoren naar een efficiënte, comfortabele en veilige oplossing als infrarood vloerverwarming is inmiddels algemeen ingeburgerd. Bent u op zoek naar een relatief economische oplossing om van gasverwarming over te stappen op elektrisch verwarmen, dan zijn amorfe infrarood verwarmingsmatten de ideale keuze. 

Lees meer
Infrarood verwarming in de babykamer: Een veilige keuze

Een comfortabele babykamer heeft altijd de perfecte temperatuur. Infrarood verwarming kan nét dat kleine beetje extra bijverwarming leveren om uw baby ook in de koude nachten op temperatuur te houden. De prettige infrarood stralingswarmte is 100% veilig voor alle leeftijden. 

Over het algemeen is het gebruik van infrarood verwarming in een babykamer een efficiënte en veilige keuze. Het gebruik van een klein infrarood paneel kan vooral voor relatief slecht geïsoleerde ruimtes een uitkomst bieden. Deze is met een slimme thermostaat gemakkelijk te monitoren. 

Het team van Dutch Heating is gespecialiseerd in gebruik en installatie van elektrische infrarood verwarmingstechniek. We hebben veel ervaring met onder meer infrarood vloerverwarming, infrarood kachels en infrarood panelen. 

Lees meer
Elektrische verwarming in de garage: Welke keuze is zuinig?

Wanneer u op zoek bent naar een zuinige vorm van elektrische verwarming in de garage, dan zijn de keuzemogelijkheden beperkt. Garages hoeven niet constant te worden voorzien van warmte, maar het is wel belangrijk dat uw auto, opslag en werkruimte niet bevriest in de winter. 

De beste zuinige elektrische verwarming voor een garage is infrarood verwarming. Deze vorm van verwarming is niet alleen de meest efficiënte en energiezuinige oplossing, maar werkt ook opvallend goed in slecht geïsoleerde ruimtes als garages. Bovendien is elektrische infrarood verwarming vrijwel direct warm. 

Ten opzichte van een standaard elektrische kachel kunnen infrarood panelen, infrarood kachels of zelfs infrarood vloerverwarming een goede uitkomst bieden om snel, efficiënt en zuinig de garage op te warmen. Dat is vooral te danken aan de bijzondere eigenschappen van infrarood warmte. 

Lees meer

Klanten beoordelen Dutch Heating Products met een 8.6 feedback

Vraag direct je offerte aan

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Vul alstublieft uw naam in
Vul alstublieft uw telefoonnummer in.
Invalid Input
Kun je jouw ingevulde e-mailadres even controleren? Wij kunnen deze namelijk niet vinden.
Invalid Input
Invalid Input
Voer aub je telefoonnummer in
Kun je jouw ingevulde e-mailadres even controleren? Wij kunnen deze namelijk niet vinden.
Invalid Input
Invalid Input

Over Dutch Heating Products


Dutch Heating Products (DHP) draagt bij aan de energietransitie richting volledig elektrisch en energieneutrale oplossingen, met state-of-the-art verwarming voor particulieren en bedrijven.

Voordelen


  • Zeer hoog rendement
  • Neemt weinig ruimte in beslag
  • Onderhoudsvrij
  • 25 Jaar garantie
  • Snelle en eenvoudige installatie

Contact


Dutch Heating Products
Milton Friedmanweg 11
1689ZZ Zwaag

T 088 011 89 01
E [email protected]