Advies op maat? Mail of bel ons op 085 744 1445

Vloerverwarming offerte aanvragen


Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Vul alstublieft uw naam in
Vul alstublieft uw telefoonnummer in.
Invalid Input
Kun je jouw ingevulde e-mailadres even controleren? Wij kunnen deze namelijk niet vinden.
Invalid Input
Invalid Input
Voer aub je telefoonnummer in
Kun je jouw ingevulde e-mailadres even controleren? Wij kunnen deze namelijk niet vinden.
Invalid Input
Invalid Input

Klanten beoordelen Dutch Heating Products met een 8.6 feedback

Infrarood vloerverwarming ervaringen

Fam. Held (Driesum, Friesland)


Genoeg te vinden op internet

Ik had me uitgebreid georiënteerd via internet. Daar was veel te vinden over alle mogelijkheden om ons huis te verwarmen. Ze waren alleen niet allemaal mogelijk voor ons. Uiteindelijk kwam ik erachter dat amorfe infrarood vloerverwarming goed geschikt was voor ons. Dit systeem heeft geen warmtepomp nodig, wat goed uitkwam. De installatie heb ik laten uitvoeren door Sier. Dit ging erg goed. De aansturing gaat via een thermostaat maar kan ook via de app.

Ervaring met elektrische infrarood vloerverwarming: Goed

Mevr. Spijkerman (Reitdiepwijk, Groningen)


Installatie verliep een beetje hobbelig

De installatie was niet helemaal goed verlopen omdat de installateur wat was vergeten. Het is een andere manier van verwarmen en dus ook is de aansturing anders, dat is wel even wennen. De verwarming voelt wel erg lekker. Een warmtepomp was voor ons gewoon niet mogelijk en dit is echt een perfecte oplossing.

Ervaring met elektrische infrarood vloerverwarming: Goed

M. Kok


Ik wilde mijn huis op een duurzame manier verwarmen

Het bezoek aan de showroom heeft ons overtuigd. De verwarming is echt heel comfortabel. Dat merk je direct. De installatie heb ik laten doen door Sier, dit ging erg goed! Ik heb alles ingedeeld in 4 zones. Dat werkt perfect, ik kan alles aansturen met de app.

Ervaring met elektrische infrarood vloerverwarming: Uitstekend
A. van Westen (Hoorn, Noord-holland)


Een warmtepomp was niks voor ons

We hadden een wat oudere woning gekocht en hebben besloten om deze direct op een duurzame manier te verwarmen. De verkoper heeft ons meegenomen naar een aantal woningen die al infrarood vloerverwarming gebruikten en al snel waren we om. De verwarming is heel lekker.

Ervaring met elektrische infrarood vloerverwarming: Uitstekend

G. Berlijn (Meppel, Drenthe)


Ik ben nu bijna energie neutraal!

Vooraf werd er voor mij precies berekend hoeveel zonnepanelen ik nodig zou hebben om de infrarood vloerverwarming te kunnen voeden, dat gaf voor mij de doorslag. Aan het begin moest ik even wennen, nu vind ik het helemaal geweldig! In mijn huis heb ik 6 zones i.c.m Fiabaro en dat werkt prima. Ik ben nu bijna energie neutraal.

Ervaring met elektrische infrarood vloerverwarming: Uitstekend

B Heida


Zeer tevreden over infrarood vloerverwarming

Ik heb via internet gezocht naar manieren om mijn huis te verwarmen en zag veel positieve berichten over infrarood vloerverwarming. Uiteindelijk uitgekomen bij Sier en na een bezoek aan de showroom besloten om dit te laten installeren in mijn woning. De installatie verliep erg goed, alles volgens afspraak. De warmte bevalt uitstekend.

Ervaring met elektrische infrarood vloerverwarming: Uitstekend

Artikelen uit ons blog

Belangrijkste nadelen van een vloerverwarming noppenplaat

Een noppenplaat is een veelgebruikte methode om vloerverwarming mee te installeren. Er zijn uiteraard overwegingen om specifiek te kiezen voor noppenplaten, maar het systeem kent ook de nodige nadelen. Dit overzicht helpt u om deze nadelen in meer detail te bekijken. 

Sneller en efficiënter installeren van een vloerverwarming kan op veel manieren. De noppenplaat is één van de methoden die ook vandaag de dag nog altijd door installateurs wordt toegepast. Het is een veel voorkomend hulpmiddel bij natbouw vloerverwarming. 

Lees meer
Droogbouw vloerverwarming: 5 voor- en nadelen vs. natbouw

Zowel natbouw als droogbouw vloerverwarming hebben veel potentie als een slimme duurzame verwarmingsmethode. Beide technieken kunnen op efficiënte wijze onze ruimtes langdurig warm en comfortabel houden. Vaarwel koude voeten, en vaarwel hoge gasrekening deze winter! 

Wie serieus van plan is om binnenkort een nieuwe vloerverwarming te kopen, of dit op zijn minst overweegt, kijkt uiteraard eerst naar de belangrijkste voor- en nadelen van de techniek(en). Dit praktische overzicht kan hierbij erg handig zijn. 

Lees meer
Elektrische verwarming voor keukens: de beste zuinige keuze

De keuken is de plek waar we samenkomen om zowel maaltijden als verhalen te delen met familie en vrienden. Maar om de eettafel zitten is pas écht comfortabel als het comfortabel warm is. Schenk hierom altijd voldoende aandacht aan de installatie van een kwalitatief hoogwaardige verwarming.  

Met traditionele radiatoren op zijn retour, wijken veel woningeigenaren uit naar duurzame elektrische alternatieven om een keuken te verwarmen. In de zoektocht naar een zuinig alternatief springt een techniek als elektrische infrarood vloerverwarming er bij veel mensen bovenuit. 

Lees meer

Over Dutch Heating Products


Dutch Heating Products (DHP) draagt bij aan de energietransitie richting volledig elektrisch en energieneutrale oplossingen, met state-of-the-art verwarming voor particulieren en bedrijven.

Voordelen


  • Zeer hoog rendement
  • Neemt weinig ruimte in beslag
  • Onderhoudsvrij
  • 25 Jaar garantie
  • Snelle en eenvoudige installatie

Contact


Dutch Heating Products
Milton Friedmanweg 11
1689ZZ Zwaag

T 088 011 89 01
E [email protected]