GEEN WARMTEPOMP OF CV KETEL NODIG.

Infrarood vloerverwarming heeft alleen een stroomaansluiting nodig. Je hoeft geen dure cv-ketel, hr-ketel of warmtepomp aan te schaffen.

100% gasvrij

Zeer comfortabel

Geen draaiende onderdelen

Snel warm

Een alternatief voor de warmtepomp

Zo bespaar je een flink aanschafbedrag. En je houdt de ruimte vrij waar anders een ketel of warmtepomp moet staan. Bovendien heb je nergens meer radiatoren of convectoren nodig.

  • Wil je zeer comfortabele vloerverwarming in je huis?
  • Wil je een systeem wat zeer weinig onderhoud nodig heeft omdat het geen draaiende onderdelen bevat?
  • Wil je het gasverbruik in je woning omlaag halen?

Infrarood vloerverwarming is een natuurlijke stralingswarmte. Je kunt het vergelijken met de warmte van de zon of een infrarood cabine die een positief effect heeft op je gezondheid.

Amorfe infrarood vloerverwarming

Onze verwarmingsoplossingen onderscheiden zich van andere elektrische verwarmingssystemen door het ultradunne amorfe metaallint.

Amorf metaal, ook wel metaalglas genoemd, bestaat uit een ongeordende molecuulstructuur. Hierdoor is amorf metaal een supergeleider, omdat er meer vrije ionen beschikbaar zijn dan bij andere metalen.

SNELLE INSTALLATIE

Infrarood vloerverwarming is eenvoudig te installeren. Voor deze vloerverwarming hoeven geen leidingen te worden ingefreesd of ingegoten.

AANGENAME WARMTE

Omdat het bij infrarood verwarming niet gaat om de luchttemperatuur, heb je ook veel minder last van luchtwervelingen en luchtstromen.

BETERE LUCHTVOCHTIGHEID

Omdat infrarood direct verwarmt en niet de lucht om je heen, droogt de lucht niet uit. Met infrarood vloerverwarming is de luchtvochtigheid veel beter.

Vloeroppervlak

De verwarmingsmatten kunnen onder iedere vloerafwerking (hout, laminaat, natuursteen, tegels, pvc, linoleum, gietvloer etc.) worden aangelegd of aangebracht. Let wel op dat de isolatiewaarde onder de verwarmingsmatten hoger moet zijn dan de afwerkvloer, anders gaat de warmte omlaag en verloren.

De verwarmingsmatten worden in hun geheel neergelegd en dankzij diverse standaardmaten kan dit dus voor elk vloeroppervlak passend worden gemaakt. Ga voor hoofdverwarming uit van circa 80% van het bruto vloeroppervlak, wat betekent dat voor 100 m2 circa 80 m2 verwarmingsmatten nodig is.

Verschil met convectieverwarming

De warmteoverdracht vindt plaats zodra de energie botst op een object met een lagere temperatuur. Hierdoor hoeft niet het gehele luchtvolume te worden verwarmd en levert dit een lagere luchttemperatuur, een hogere luchtvochtigheid en minder luchtstromen op.

Klanten ervaringen

Fam. Held (Driesum, Friesland)
Genoeg te vinden op internet

Ik had me uitgebreid georiënteerd via internet. Daar was veel te vinden over alle mogelijkheden om ons huis te verwarmen. Ze waren alleen niet allemaal mogelijk voor ons. Uiteindelijk kwam ik erachter dat amorfe infrarood vloerverwarming goed geschikt was voor ons. Dit systeem heeft geen warmtepomp nodig, wat goed uitkwam. De installatie heb ik laten uitvoeren door Sier. Dit ging erg goed. De aansturing gaat via een thermostaat maar kan ook via de app.

Ja, ik raad dit product aan

Mevr. Spijkerman (Reitdiepwijk, Groningen)
Installatie verliep een beetje hobbelig

De installatie was niet helemaal goed verlopen omdat de installateur wat was vergeten. Het is een andere manier van verwarmen en dus ook is de aansturing anders, dat is wel even wennen. De verwarming voelt wel erg lekker. Een warmtepomp was voor ons gewoon niet mogelijk en dit is echt een perfecte oplossing.

Ja, ik raad dit product aan

M. Kok
Ik wilde mijn huis op een duurzame manier verwarmen

Het bezoek aan de showroom heeft ons overtuigd. De verwarming is echt heel comfortable. Dat merk je direct. De installatie heb ik laten doen door Sier, dit ging erg goed! Ik heb alles ingedeeld in 4 zones. Dat werkt perfect, ik kan alles aansturen met de app.

Ja, ik raad dit product aan

A. van Westen (Hoorn, Noord-holland)
Een warmtepomp was niks voor ons

We hadden een wat oudere woning gekocht en hebben besloten om deze direct op een duurzame manier te verwarmen. De verkoper heeft ons meegenomen naar een aantal woningen die al infrarood vloerverwarming gebruikten en al snel waren we om. De verwarming is heel lekker.

Ja, ik raad dit product aan

G. Berlijn (Meppel, Drenthe)
Ik ben nu bijna energie neutraal!

Vooraf werd er voor mij precies berekend hoeveel zonnepanelen ik nodig zou hebben om de infrarood vloerverwarming te kunnen voeden, dat gaf voor mij de doorslag. Aan het begin moest ik even wennen, nu vind ik het helemaal geweldig! In mijn huis heb ik 6 zones i.c.m Fiabaro en dat werkt prima. Ik ben nu bijna energie neutraal.

Ja, ik raad dit product aan

B Heida
Zeer tevreden over infrarood vloerverwarming

Ik heb via internet gezocht naar manieren om mijn huis te verwarmen en zag veel positieve berichten over infrarood vloerverwarming. Uiteindelijk uitgekomen bij Sier en na een bezoek aan de showroom besloten om dit te laten installeren in mijn woning. De installatie verliep erg goed, alles volgens afspraak. De warmte bevalt uitstekend.

Ja, ik raad dit product aan

Artikelen uit ons blog

Bedrijfsruimte verwarmen zonder gas

Nieuwbouwprojecten worden tegenwoordig zonder gasaansluiting opgeleverd. Nieuwe huizen en bedrijfsruimtes worden dus niet meer verwarmd met gas. Je moet dus opzoek naar een manier om je bedrijfsruimte te verwarmen zonder gas.

Lees meer
Vloerverwarming aanleggen in een oud huis

Als er tegenwoordig een huis wordt gebouwd, dan wordt er vaak al rekening gehouden met de warmte voorziening. Zo wordt er bijvoorbeeld een technische ruimte gemaakt waar dan een warmtepomp komt.

Maar in de meeste gevallen is die ruimte er helemaal niet. Denk aan oudere huizen.

Lees meer
Waarom moet Nederland van het gas af?

In de jaren zestig kwamen we erachter dat er ongelooflijk veel gas in de Nederlandse bodem zat. Ruim 50 jaar hebben we daarvan geprofiteerd. Het rijk heeft veel geld verdiend. Maar wat wetenschappers al jaren wisten, bereikt nu ook de mensen die het voor het zeggen hebben. Gaswinning is slecht voor het milieu.

Lees meer

Klanten beoordelen Dutch Heating Products met een 8.6 feedback

Vraag direct je offerte aan

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Vul AUB je naam in
Invalid Input
Invalid Input
Kun je jouw ingevulde e-mailadres even controleren? Wij kunnen deze namelijk niet vinden.
Invalid Input
Invalid Input
Na het verzenden van je aanvraag nemen we binnen 2 werkdagen contact met je op.
Invalid Input
Invalid Input
Kun je jouw ingevulde e-mailadres even controleren? Wij kunnen deze namelijk niet vinden.
Invalid Input
Invalid Input

Over Dutch Heating Products

Dutch Heating Products (DHP) draagt bij aan de energietransitie richting volledig elektrisch en energieneutrale oplossingen, met state-of-the-art verwarming voor particulieren en bedrijven.

Voordelen

  • Zeer hoog rendement
  • Neemt weinig ruimte in beslag
  • Onderhoudsvrij
  • 25 Jaar garantie
  • Snelle en eenvoudige installatie

Contact

Dutch Heating Products
Milton Friedmanweg 11
1689ZZ Zwaag

T 088 011 89 01
E [email protected]