De ideale verwarming voor je kantoor en werkplek

Werken in een te koude ruimte is niet aangenaam, terwijl een te warme ruimte je juist duf maakt. Het is dus belangrijk een goede temperatuur op je werkplek te hebben, zowel thuis als op kantoor.

In een kleine werkruimte is het snel te warm, terwijl een grote ruimte lastig op temperatuur te houden is. Een werkruimte comfortabel warm krijgen met daarbij ook aandacht voor een goed binnenklimaat lijkt een lastige opgave, maar hoeft dat niet te zijn. Welke manier om je kantoor te verwarmen werkt het beste?

100% gasvrij

Onderhoudsvrij

25 Jaar garantie

25 Jaar garantie

elektrische-vloerverwarming-kantoor

Ieder een eigen zone op kantoor

De temperatuur waarbij iemand het beste presteert verschilt van mens tot mens. Toch is er een gemene deler. Uit verschillende onderzoeken blijkt dat 21 graden Celsius de meest ideale temperatuur op kantoor is. Dit is de temperatuur waarbij het grootste deel van de mensen prettig en goed kan werken. Maar waarom zou je voor een gemiddelde kiezen als het mogelijk is om het iedereen naar de zin te maken?

Dutch Heating Products laat werkend Nederland kennismaken met amorfe infrarood vloerverwarming. Een manier van verwarmen waarbij gemakkelijk zones worden gecreëerd. Iedere werkplek kan zo een apart te regelen zone worden, zodat iedereen tevreden is over de temperatuur op zijn of haar werkplek. De verschillende zones zijn aan te sturen met een app.


Klanten ervaringen

"Zeer tevreden over infrarood vloerverwarming"

B. Heida, Nieuwehorne (Friesland)
Ik heb via internet gezocht naar manieren om mijn huis te verwarmen en zag veel positieve berichten over infrarood vloerverwarming. Uiteindelijk uitgekomen bij Sier en na een bezoek aan de showroom besloten om dit te laten installeren in mijn woning. De installatie verliep erg goed, alles volgens afspraak. De warmte bevalt uitstekend.

Ja, ik raad dit product aan

Verwarmen met visie

Wie kiest voor amorfe infrarood vloerverwarming kiest voor comfort en voor de toekomst. Een toekomst waarin verwarmen zonder gas en energiebesparing belangrijke aandachtspunten zijn. Amorfe infraroodverwarming verwarmt een ruimte sneller en efficiënter dan andere verwarmingssystemen en is hierdoor heel energiezuinig. Dat is fijn voor de portemonnee.

 • Per zone te regelen, dus iedereen tevreden
 • Makkelijk te leggen onder iedere vloer
 • Neemt nagenoeg geen ruimte in beslag en doet geen afbreuk aan de kantoorruimte
 • Gasvrij
 • Energiezuinig
 • Geen hoge aanschafkosten
 • Goed binnenklimaat op kantoor met minder stof en goede luchttemperatuur
 • Onderhoudsvrij en 25 jaar garantie
 • Duurzaam

Heb je een vraag?

Bel 085 7441445 of mail ons.


Warmtepomp op kantoor niet ideaal

Naast woningen is er ook bij steeds meer nieuwe kantoorprojecten is er geen gasaansluiting meer. Woningen en bedrijfsruimten zonder gas verwarmen is de toekomst. Er zijn meerdere mogelijkheden om dit te doen.

Diverse bedrijven kiezen voor het verwarmen van hun kantoor voor een of meerdere warmtepompen. Dit is een aardgasvrije manier van verwarmen, maar wel met een behoorlijk prijskaartje. Behalve de prijs kan ook de nodige ruimte een drempel zijn om voor een warmtepomp op kantoor te kiezen. Een warmtepomp neemt al gauw meer ruimte in dan een klassieke cv-ketel. Wie voor een volledig elektrische variant kiest, dient ook nog eens rekening te houden met de plaatsing van een boiler voor warm tapwater. Bij een buitenluchtwarmtepomp is er bovendien nog een extra buitendeel dat ongeveer 1 m² in beslag neemt.

Infrarood vloerverwarming op kantoor betaalbare oplossing

Onze amorfe infrarood vloerverwarming is eveneens een gasvrije manier van verwarmen, maar zonder de nadelen van een warmtepomp.

Deze elektrische vorm van verwarming op kantoor is een betaalbare optie voor zowel grote kantoren, thuiswerkplekken als kleine kantoorruimten aan huis. Kostbare ruimte neemt infrarood verwarming niet in. De verwarmingsmatten zijn dun en kunnen onder iedere vloerafwerking worden gelegd. Dit zonder in de vloer te hoeven frezen. De verwarmingsmatten kunnen gefaseerd per ruimte worden aangelegd en zijn onderhoudsvrij en duurzaam.

Haal de warmte van de zon in uw kantoor

Verwarmen met infrarood is een natuurlijke manier van verwarmen. Wie de werkplek door middel van infrarood wil verwarmen kan kiezen voor infrarood vloerverwarming, maar ook voor Infrarood panelen.

Infrarood verwarming werkt anders dan ‘gewone’ verwarming die de lucht in de hele ruimte verwarmt (convectieverwarming). IR-panelen geven stralingswarmte af naar een bepaalde plek in de kamer, zoals bijvoorbeeld de werkplek. Wie in de stralingswarmte zit heeft het comfortabel warm, ook als de luchttemperatuur in de rest van de ruimte lager is. Net zoals het in de lente in de zon behaaglijk kan zijn ook al is de temperatuur nog laag.

Het nadeel van een infraroodpaneel is dat wanneer iemand naar een andere plaats in de werkruimte gaat, de warmte wordt gemist. Dit is met amorfe infrarood vloerverwarming niet het geval. De vloerverwarming geeft in de hele ruimte de juiste straling af. Optrekkende kou vanaf de grond, wat heel oncomfortabel aan kan voelen als men stil zit op één werkplek in de ruimte, behoort met vloerverwarming ook tot het verleden. Daarbij kan voor iedere werkplek apart de gewenste temperatuur worden ingesteld.

Ideaal binnenklimaat kantoor

De productiviteit gaat omhoog bij een comfortabele warmte in de werkruimte. Minstens even belangrijk voor een werkruimte is een goed binnenklimaat. Aangezien infrarood direct verwarmt en niet de lucht, droogt de lucht niet uit. Dit is erg aangenaam voor mensen met lenzen.

Verder is er met infraroodverwarming geen luchtcirculatie, dus geen dwarrelend stof in de ruimte. Het is een natuurlijke stralingswarmte die een positief effect heeft op de gezondheid.

Wat niets met een goed binnenklimaat op kantoor en comfortabele warmte te maken heeft, maar wel een groot bijkomend voordeel met zich meebrengt, is dat bij het verwarmen door middel van vloerverwarming alle wanden vrij zijn om te gebruiken. Zo is er geen enkele belemmering om de werkplek zo efficiënt mogelijk in te richten en voldoende afstand te houden.Vraag direct je offerte aan.

Stap 1 van 2

Informatie over de ruimte

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input


Artikelen uit ons blog • 10 Tips om energie te besparen zonder hoge investering

  Op internet lezen we veel tips om energie te besparen. Maar de meeste daarvan kosten een hoop geld. Bijvoorbeeld: "Plaats zonnepanelen." Leuke tip, alleen moet men wel even het geld voor zonnepanelen hebben liggen. Terwijl er ook een hele hoop energie kan worden bespaard zonder een hoop geld uit te geven.

  Lees meer: 10 Tips om...

 • Bedrijfsruimte verwarmen zonder gas

  Nieuwbouwprojecten worden tegenwoordig zonder gasaansluiting opgeleverd. Nieuwe huizen en bedrijfsruimtes worden dus niet meer verwarmd met gas. Je moet dus opzoek naar een manier om je bedrijfsruimte te verwarmen zonder gas.

  Lees meer: ...

 • Hoe werkt infrarood vloerverwarming van DHP?

  Veel verwarmingssystemen krijgen tegenwoordig de naam infrarood vloerverwarming. Veel systemen werken echter totaal anders. En die systemen worden wel met elkaar vergeleken alsof het dezelfde systemen zijn. Amorfe infrarood vloerverwarming van DHP is echter vrij uniek. Wij gebruiken amorfe metaal als basis voor het verwarmen.

  Lees meer: Hoe werkt...