Advies op maat? Mail of bel ons op 085 744 1445

Manieren om je woning te verduurzamen.


Wereldwijd zijn doelstellingen afgesproken om de opwarming van de aarde niet te ver te laten oplopen. Daarvoor moeten we minder CO2 uitstoten. Met het verbranden van fossiele brandstoffen stoten we veel CO2 uit. Bovendien raken fossiele brandstoffen op, dat maakt dat het niet duurzaam is.

Isoleren van je woning

Als je huis niet goed is geïsoleerd dan vervliegt alle warmte. Je stookt dan letterlijk voor de mussen. Tocht kan heel vervelend aanvoelen. Een goed geïsoleerde woning vergroot je comfort en bespaart onnodige kosten.

Bespaar energie met duurzame verwarming

Er zijn verschillende manieren om je huis te verwarmen op een duurzame manier. De bekendste daarvan is een warmtepomp. Echter is een warmtepomp lang niet voor iedereen geschikt. Het apparaat neemt veel ruimte in en maakt geluid. Infrarood vloerverwarming is een oplossing die wij verkopen. Dit is geen gewone elektrische vloerverwarming, maar maakt gebruik van amorfe metaal.

Zelf energie opwekken met zonnepanelen

Wij adviseren om vooraf altijd goed na te denken over hoeveel zonnepanelen je nodig hebt. Je kunt natuurlijk uitgaan van het gemiddelde verbruik van een gezinswoning. Maar misschien wil je in de toekomst wel een elektrische auto gaan rijden. Of je wilt je huis verwarmen met elektriciteit. Je zal dan minder gas gaan verbruiken, maar meer elektriciteit. Denk van te voren goed na. Zo voorkom je dat je achteraf spijt krijgt en er toch eigenlijk een paar zonnepanelen bij had gewild.

Energie opslaan met accu-packs

Het wordt steeds populairder om ervoor te kiezen om zelf je opgewekte energie op te slaan. Zo kun je dit op een later tijdstip gebruiken.

Vraag direct je offerte aan

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Vul alstublieft uw naam in
Vul alstublieft uw telefoonnummer in.
Invalid Input
Kun je jouw ingevulde e-mailadres even controleren? Wij kunnen deze namelijk niet vinden.
Invalid Input

Klanten beoordelen Dutch Heating Products met een 8.6 feedback

Over Dutch Heating Products


Dutch Heating Products (DHP) draagt bij aan de energietransitie richting volledig elektrisch en energieneutrale oplossingen, met state-of-the-art verwarming voor particulieren en bedrijven.

Voordelen


  • Zeer hoog rendement
  • Neemt weinig ruimte in beslag
  • Onderhoudsvrij
  • 25 Jaar garantie
  • Snelle en eenvoudige installatie

Contact


Dutch Heating Products
Milton Friedmanweg 11
1689ZZ Zwaag

T 088 011 89 01
E [email protected]