Advies op maat? Mail of bel ons op 085 744 1445

Bedrijfsruimte verwarmen zonder gas


In 2050 moeten alle woningen maar ook bedrijfspanden van het gas af zijn. Op die manier kunnen de CO2 uitstoot verminderenen want dat hebben we afgesproken in het klimaatakkoord.

Door de aardbevingen in Groningen is besloten dat de 200 grootste gasverbruikers al voor 2022 van het gas af moeten. Dit zijn hele grote bedrijven. Maar ook voor de kleinere bedrijven is het verstandig om alvast naar alternatieven voor gas te kijken.

In 2023 moeten alle kantoren groter dan 100 m2 minimaal beschikken over energielabel C. De meeste kantoren moeten daarvoor energiebesparende maatregelen nemen. Denk aan het vervangen van de kantoorverlichting, het isoleren of het verwarmen op een duurzame manier.

Amorfe elektrische infrarood vloerverwarming voor het verwarmen van een bedrijfshal.

Nieuwbouwprojecten worden tegenwoordig zonder gasaansluiting opgeleverd. Nieuwe huizen en bedrijfsruimtes worden dus niet meer verwarmd met gas. Je moet dus opzoek naar een manier om je bedrijfsruimte te verwarmen zonder gas.

Een goede optie is amorfe infrarood vloerverwarming. Dit systeem bestaat uit matten die in de betonvloer worden gestort. Dit wordt gedaan om werkplaatsen en magazijnen te verwarmen. Maar ook voor kantoren is het zeer geschikt.

Zoneregeling in kantoor met infrarood vloerverwarming

De één heeft het sneller koud dan de ander. Een groot voordeel van amorfe infrarood vloerverwarming is de snelle reactietijd. Hierdoor is zoneregeling goed mogelijk. De medewerker kan dan snel de verwarming even warmer zetten wanneer die dat wenst.

Vraag direct je offerte aan

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Vul alstublieft uw naam in
Vul alstublieft uw telefoonnummer in.
Invalid Input
Kun je jouw ingevulde e-mailadres even controleren? Wij kunnen deze namelijk niet vinden.
Invalid Input

Klanten beoordelen Dutch Heating Products met een 8.6 feedback

Over Dutch Heating Products


Dutch Heating Products (DHP) draagt bij aan de energietransitie richting volledig elektrisch en energieneutrale oplossingen, met state-of-the-art verwarming voor particulieren en bedrijven.

Voordelen


  • Zeer hoog rendement
  • Neemt weinig ruimte in beslag
  • Onderhoudsvrij
  • 25 Jaar garantie
  • Snelle en eenvoudige installatie

Contact


Dutch Heating Products
Milton Friedmanweg 11
1689ZZ Zwaag

T 088 011 89 01
E [email protected]