Advies op maat? Mail of bel ons op 085 744 1445

Infrarood vloerverwarming in beton storten


Amorfe infrarood verwarming is vooral populair geworden bij outdoor toepassingen. Het systeem is perfect voor het vorstvrij houden van opritten of sportvelden. Sinds ongeveer 10 jaar wordt de infrarood verwarming ook in huizen gebruikt. De linten zitten verwerkt op een matje die heel gemakkelijk te installeren is onder de topvloer.

Vloerverwarming in beton storten

De begane grond wordt gebruikt als magazijn. Hier zijn de verwarmingslinten bevestigd aan het vlechtwerk, hierover is het beton gestort. Uiteraard is dit een prima toepassing maar toch waren wij één van de eersten die dit op deze manier deden. Het resultaat is een heerlijk magazijn met een zeer aangename temperatuur.

Op de verdieping zijn de kantoren en vergaderkamers gevestigd. Allereerst is de vloer geïsoleerd met glaswol. Hierop zijn de amorfre verwarmingsmatten aangebracht. Daarna is de infrarood vloerverwarming niet in beton gestort, maar in anhydriet. Anhydriet heeft de eigenschap om warmte nog iets beter door te laten, maar heeft ook een zachtere structuur.

Vraag direct je offerte aan

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Vul alstublieft uw naam in
Vul alstublieft uw telefoonnummer in.
Invalid Input
Kun je jouw ingevulde e-mailadres even controleren? Wij kunnen deze namelijk niet vinden.
Invalid Input

Klanten beoordelen Dutch Heating Products met een 8.6 feedback

Over Dutch Heating Products


Dutch Heating Products (DHP) draagt bij aan de energietransitie richting volledig elektrisch en energieneutrale oplossingen, met state-of-the-art verwarming voor particulieren en bedrijven.

Voordelen


  • Zeer hoog rendement
  • Neemt weinig ruimte in beslag
  • Onderhoudsvrij
  • 25 Jaar garantie
  • Snelle en eenvoudige installatie

Contact


Dutch Heating Products
Milton Friedmanweg 11
1689ZZ Zwaag

T 088 011 89 01
E [email protected]