Infrarood verwarming in de garage


Het mooie van amorfe infrarood vloerverwarming is dat het heel makkelijk te installeren is. Op heel veel verschillende plekken. Er hoeven geen leidingen ingefreesd te worden. Er zijn heel veel situaties waarbij infrarood vloerverwarming goed geschikt is. Één daarvan is in de garage.

Bijvoorbeeld als de garage gebruikt wordt als werkplaats. Of misschien is de garage niet zo goed geïsoleerd, en is het wenselijk om de ruimte vorstvrij te houden.

Alleen warm als je aan het werk bent in de garage

Met amorfe infrarood vloerverwarming kun je heel makkelijk verwarmen wanneer jij dat wilt.

Het is erg snel warm. Dus je kunt bijvoorbeeld een uur voordat je aan het werk gaat in de garage, alvast de verwarming aanzetten. Of je kunt een weekprogramma instellen. Dit is handig voor wanneer je op vaste tijden aan het werk bent in de garage.

Garage verwarmen met stralers

Je kunt uiteraard ook je garage verwarmen met infraroodstralers. Let op dat hierbij de warmte direct voor de straler aangenaam is. Infraroodwarmte warmt de ruimte namelijk niet op zoals een kaskachel dat doet. 

Wanneer je vloerverwarming aanbrengt in de garage dan komt de warmte vanuit de vloer. Dat is veel aangenamer.

Verder lezen in ons blog

Kom in contact met ons

Klanten beoordelen Dutch Heating Products met een 8.6 feedback

Over Dutch Heating Products

Dutch Heating Products (DHP) draagt bij aan de energietransitie richting volledig elektrisch en energieneutrale oplossingen, met state-of-the-art verwarming voor particulieren en bedrijven.

Voordelen

  • Zeer hoog rendement
  • Neemt weinig ruimte in beslag
  • Onderhoudsvrij
  • 25 Jaar garantie
  • Snelle en eenvoudige installatie

Contact

Dutch Led Projects
Milton Friedmanweg 11
1689ZZ Zwaag

T 0229 796 512
E [email protected]