Een klein stukje scheikunde

Amorfe metaal is een combinatie van meerdere metalen. Het wordt opgewarmd tot een vloeibare substantie, vervolgens wordt het zo snel afgekoeld dat de moleculen niet genoeg tijd hebben om terug te keren in hun oude toestand. Hierdoor ontstaat een metaal met unieke eigenschappen.


Amorfe metaal als verwarming:

check Zeer snelle reactietijd (binnen 30 minuten lekker warm).
check Uitstekend geschikt om ruimtes apart te verwarmen.
check Zeer aangename warmte.
check Geen onderhoud nodig.


DHP vloerverwarmingstechnologie bestaat uit matten van gepatenteerd amorfe metaal. Zodra de matten zijn aangesloten op een elektronisch circuit, variƫrend van 12 tot 600 volt, geven deze warmte af.

 • Hoe werkt infrarood vloerverwarming van DHP?

  Veel verwarmingssystemen krijgen tegenwoordig de naam infrarood vloerverwarming. Veel systemen werken echter totaal anders. En die systemen worden wel met elkaar vergeleken alsof het dezelfde systemen zijn.

  Amorfe infrarood vloerverwarming van DHP is echter vrij uniek. Wij gebruiken amorfe metaal als basis voor het verwarmen.

  Lees meer...  
 • Welke verwarming is geschikt voor de badkamer?

  Het is belangrijk dat de badkamer lekker warm is als je bijvoorbeeld onder de douche vandaan komt. Momenteel worden veel badkamers nog verwarmd met gas. Dat gaat echter veranderen. Helaas moet de gaskraan dicht wegens aardbevingen en andere natuurverschijnselen. Gelukkig zijn er volop mogelijkheden om ruimtes te verwarmen, bijvoorbeeld met elektrische verwarming.

  Lees meer...  
 • Infrarood verwarming in de badkamer

  Wakker worden lukt het beste onder een lekkere warme douche. Nog even lekker ontspannen voordat de dag begint. Maar als je dan onder de douche vandaan komt. En je stapt op de ijskoude tegels, dan voelt dat niet erg fijn. De temperatuur in de badkamer kan nog zo lekker zijn. Maar als we koude voeten hebben dan straalt dat door naar je hele lichaam.

  Lees meer...  

Meer weten over infrarood vloerverwarming? Bel ons voor meer informatie op 085-7441445.

Of laat je terugbellen:

Invalid Input
ongeldig telefoonnummer
Invalid Input
Of stuur ons een e-mail.