Hoe werkt amorfe infrarood vloerverwarming?


Amorfe metaal is een combinatie van meerdere metalen. Het wordt opgewarmd tot een vloeibare substantie, vervolgens wordt het zo snel afgekoeld dat de moleculen niet genoeg tijd hebben om terug te keren in hun oude toestand. Hierdoor ontstaat een metaal met unieke eigenschappen.


Zeer snelle reactietijd (binnen 30 minuten lekker warm).

infrarood-vloerverwarming-huisDHP vloerverwarmingstechnologie bestaat uit matten van gepatenteerd amorfe metaal. Zodra de matten zijn aangesloten op een elektronisch circuit, variërend van 12 tot 600 volt, geven deze warmte af.

 • 10 Tips om energie te besparen zonder hoge investering

  Op internet lezen we veel tips om energie te besparen. Maar de meeste daarvan kosten een hoop geld. Bijvoorbeeld: "Plaats zonnepanelen." Leuke tip, alleen moet men wel even het geld voor zonnepanelen hebben liggen. Terwijl er ook een hele hoop energie kan worden bespaard zonder een hoop geld uit te geven.

  Lees meer: 10 Tips om...

 • Bedrijfsruimte verwarmen zonder gas

  Nieuwbouwprojecten worden tegenwoordig zonder gasaansluiting opgeleverd. Nieuwe huizen en bedrijfsruimtes worden dus niet meer verwarmd met gas. Je moet dus opzoek naar een manier om je bedrijfsruimte te verwarmen zonder gas.

  Lees meer: ...

 • Hoe werkt infrarood vloerverwarming van DHP?

  Veel verwarmingssystemen krijgen tegenwoordig de naam infrarood vloerverwarming. Veel systemen werken echter totaal anders. En die systemen worden wel met elkaar vergeleken alsof het dezelfde systemen zijn. Amorfe infrarood vloerverwarming van DHP is echter vrij uniek. Wij gebruiken amorfe metaal als basis voor het verwarmen.

  Lees meer: Hoe werkt...

}


Meer weten over infrarood vloerverwarming? Bel ons voor meer informatie op 085-7441445.

Of laat je terugbellen:

Invalid Input
ongeldig telefoonnummer
Invalid Input
Of stuur ons een e-mail.