Amorfe infrarood vloerverwarming in de badkamer.

Nooit meer koude voeten wanneer je de douche uitstapt

Wil je gasvrij verwarmen? Een stil en ruimtebesparend verwarmingssysteem? Infrarood vloerverwarming passen we toe in nieuwbouw én bestaande woningen. De verwarmingsmatten kunnen zelfs in wanden worden weggewerkt. Of combineer de installatie met een verbouwing of renovatie. Bovendien kan infrarood verwarming eenvoudig kamer voor kamer worden geïnstalleerd. Zo maak je je woning geleidelijk gasvrij en spreid je de kosten.


infrarood vloerverwarming badkamerVoorkom vochtproblemen in de badkamer met amorfe infrarood vloerverwarming

Vochtproblemen zoals schimmels in de badkamer hebben te maken met te weinig ventilatie en een te lage temperatuur. Om schimmelvorming tegen te gaan is een bepaalde basistemperatuur in de badkamer belangrijk. Amorfe infrarood vloerverwarming zorgt voor een zeer gelijkmatige warmte in de hele badkamer. Hierdoor ontstaan geen zogeheten "hotspots". Vocht verdampt dus overal en schimmelvorming krijgt geen kans.

verwarmingsmatten installatie
verwarmingsmatten installatie
verwarmingsmatten installatie


Gepatenteerd amorfe metaal vormt de basis van deze vloerverwarmingDankzij de unieke eigenschappen van amorfe metaal wordt je huis zeer comfortabel vanuit de vloer verwarmd. Omdat je voor het verwarmen alleen elektriciteit gebruikt is het beter voor het milieu. In combinatie met zonnepanelen kun je energieneutraal worden. Je kunt dan zelf al het energie opwekken dat je verbruikt.
Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom amorfe infrarood vloerverwarming? Meld je dan nu aan.Invalid Input
Invalid Input


Snelle installatie

De infrarood verwarmingsmatten zijn eenvoudig te installeren. Voor deze vloerverwarming hoeven geen leidingen te worden ingefreesd of ingegoten.

Betere luchtvochtigheid

Omdat infrarood direct verwarmt en niet de lucht om je heen, droogt de lucht niet uit. Met infrarood verwarming is de luchtvochtigheid veel beter.

Een aangename warmte

De natuurlijke, infrarode stralingswarmte voelt meteen aangenaam warm. En het blijft warm. Het voelt heerlijk comfortabel.Infrarood vloerverwarming met amorfe technologie

De verwarmingsmatten bestaan uit linten van amorfe metaal. Amorfe metaal heeft een unieke structuur. Het metaal bestaat uit moleculen die op een speciale manier zijn gepositioneerd. Hierdoor is het zeer geschikt voor verwarming.
infrarood vloerverwarming als hoofdverwarming
elektrische vloerverwarming
verwarmingsmatten installatie
verwarmingsmatten installatie
verwarmingsmatten installatie

Uit ons blog

 • 10 Tips om energie te besparen zonder hoge investering

  Op internet lezen we veel tips om energie te besparen. Maar de meeste daarvan kosten een hoop geld. Bijvoorbeeld: "Plaats zonnepanelen." Leuke tip, alleen moet men wel even het geld voor zonnepanelen hebben liggen. Terwijl er ook een hele hoop energie kan worden bespaard zonder een hoop geld uit te geven.

  Lees meer: 10 Tips om...

 • Bedrijfsruimte verwarmen zonder gas

  Nieuwbouwprojecten worden tegenwoordig zonder gasaansluiting opgeleverd. Nieuwe huizen en bedrijfsruimtes worden dus niet meer verwarmd met gas. Je moet dus opzoek naar een manier om je bedrijfsruimte te verwarmen zonder gas.

  Lees meer: ...

 • Hoe werkt infrarood vloerverwarming van DHP?

  Veel verwarmingssystemen krijgen tegenwoordig de naam infrarood vloerverwarming. Veel systemen werken echter totaal anders. En die systemen worden wel met elkaar vergeleken alsof het dezelfde systemen zijn. Amorfe infrarood vloerverwarming van DHP is echter vrij uniek. Wij gebruiken amorfe metaal als basis voor het verwarmen.

  Lees meer: Hoe werkt...Meer weten over infrarood vloerverwarming? Bel ons voor meer informatie op 085-7441445.

Of laat je terugbellen:

Invalid Input
ongeldig telefoonnummer
Invalid Input
Of stuur ons een e-mail.