Infrarood amorfe vloerverwarming voor utiliteitsbouw




infrarood vloerverwarming in kantoor
elektrische vloerverwarming
verwarmingsmatten installatie
verwarmingsmatten installatie
verwarmingsmatten installatie


Zoneregeling zorgt dat iedereen tevreden is



De één heeft het sneller koud dan de ander. De verwarming een tandje hoger is dan vaak het gevolg, al is misschien niet iedereen daar even blij mee. Met infrarood vloerverwarming kunnen echter heel makkelijk zones worden gecreëerd. Onder iedere werkplek komt een apart te regelen zone.




Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom amorfe infrarood vloerverwarming? Meld je dan nu aan.



Invalid Input
Invalid Input






Snelle installatie

De infrarood verwarmingsmatten zijn eenvoudig te installeren. Voor deze vloerverwarming hoeven geen leidingen te worden ingefreesd of ingegoten.

Betere luchtvochtigheid

Omdat infrarood direct verwarmt en niet de lucht om je heen, droogt de lucht niet uit. Met infrarood verwarming is de luchtvochtigheid veel beter.

Een aangename warmte

De natuurlijke, infrarode stralingswarmte voelt meteen aangenaam warm. En het blijft warm. Het voelt heerlijk comfortabel.







Uit ons blog

 • 10 Tips om energie te besparen zonder hoge investering

  Op internet lezen we veel tips om energie te besparen. Maar de meeste daarvan kosten een hoop geld. Bijvoorbeeld: "Plaats zonnepanelen." Leuke tip, alleen moet men wel even het geld voor zonnepanelen hebben liggen. Terwijl er ook een hele hoop energie kan worden bespaard zonder een hoop geld uit te geven.

  Lees meer: 10 Tips om...

 • Hoe werkt infrarood vloerverwarming van DHP?

  Veel verwarmingssystemen krijgen tegenwoordig de naam infrarood vloerverwarming. Veel systemen werken echter totaal anders. En die systemen worden wel met elkaar vergeleken alsof het dezelfde systemen zijn. Amorfe infrarood vloerverwarming van DHP is echter vrij uniek. Wij gebruiken amorfe metaal als basis voor het verwarmen.

  Lees meer: Hoe werkt...

 • Infrarood verwarming in de badkamer

  Wakker worden lukt het beste onder een lekkere warme douche. Nog even lekker ontspannen voordat de dag begint. Maar als je dan onder de douche vandaan komt. En je stapt op de ijskoude tegels, dan voelt dat niet erg fijn. De temperatuur in de badkamer kan nog zo lekker zijn. Maar als we koude voeten hebben dan straalt dat door naar je hele lichaam.

  Lees meer: Infrarood...


Meer weten over infrarood vloerverwarming? Bel ons voor meer informatie op 085-7441445.

Of laat je terugbellen:

Invalid Input
ongeldig telefoonnummer
Invalid Input
Of stuur ons een e-mail.