Last van koude voeten in de badkamer?

Dankzij onze infrarood vloerverwarming begin je de dag comfortabel.

De badkamer is voor de meeste mensen de eerste ruimte die zij bezoeken nadat zij zijn wakker geworden. Het is ook een van de meest unieke kamers in huis, omdat er andere eisen aan worden gesteld om deze ruimte warm te houden. Vaak is de badkamer namelijk vochtig, heb je er weinig tot geen kleren aan en is het (in de meeste gevallen) een van de kleinste ruimtes van het huis. Al deze factoren zorgen voor speciale verwarmingsbehoeften.

Van oudsher werd de badkamer verwarmd met een conventionele radiator. Steeds meer mensen kiezen er echter voor om de badkamer op een andere manier te verwarmen en komen daarbij vaker bij infrarood vloerverwarming terecht.

100% gasvrij

Onderhoudsvrij

25 Jaar garantie

25 Jaar garantie

elektrische-vloerverwarming-badkamer

Hoe werkt infrarood vloerverwarming?

Infrarood verwarming is een natuurlijke stralingswarmte die je het beste kunt vergelijken met hoe de zon de aarde verwarmt.

Conventionele radiatoren verwarmen voornamelijk de lucht, terwijl infrarood verwarming onafhankelijk van de luchttemperatuur werkt en de objecten in een ruimte verwarmt. Radiatoren verwarmen daarbij als eerste de ruimte die het dichtst in de buurt zit, terwijl infrarood vloerverwarming gelijkmatig de ruimte verwarmt.

Daarnaast is infrarood vloerverwarming volledig elektrisch, waardoor je jouw woning 100% gasvrij kunt maken.

Verder kan infrarood vloerverwarming onder ieder vloertype aangelegd worden en dus ook onder alle soorten en maten badkamertegels.


Klanten ervaringen

"Zeer tevreden over infrarood vloerverwarming"

B. Heida, Nieuwehorne (Friesland)
Ik heb via internet gezocht naar manieren om mijn huis te verwarmen en zag veel positieve berichten over infrarood vloerverwarming. Uiteindelijk uitgekomen bij Sier en na een bezoek aan de showroom besloten om dit te laten installeren in mijn woning. De installatie verliep erg goed, alles volgens afspraak. De warmte bevalt uitstekend.

Ja, ik raad dit product aan

Voordelen infrarood vloerverwarming badkamer

Er zijn een aantal belangrijke voordelen van infrarood vloerverwarming in je badkamer:

 • Energie-efficiënt en 100% gasvrij
 • Gelijkmatige verwarming
 • Ruimtebesparend en esthetisch
 • Aan te sluiten op domotica
 • Veilig
 • Onderhoudsvrij en 25 jaar garantie

Heb je een vraag?

Bel 085 7441445 of mail ons.


Energie-efficiënt

Wist je dat infrarood vloerverwarming vele malen efficiënter met energie om gaat dan gewone radiatoren? Dit komt doordat het systeem alleen de oppervlakte verwarmt waar je dagelijks staat.

Daarnaast is infrarood vloerverwarming 100% gasvrij.

Gelijkmatige verwarming

Een van de grote nadelen van conventionele radiatoren is dat een ruimte niet gelijkmatig wordt verwarmd, doordat warme lucht opstijgt.

Infrarood vloerverwarming lost dit probleem op doordat het zowel gelijkmatig de vloer als de gehele badkamer verwarmt. Hierdoor krijg je een comfortabele en aangename temperatuur in je badkamer en was tandenpoetsen nog nooit zo comfortabel.

Ruimtebesparend en esthetisch

Dankzij infrarood vloerverwarming heb je geen radiatoren meer nodig in je badkamer, waardoor je de toch al schaarse ruimte efficiënter kunt benutten. Daarnaast verstoort infrarood vloerverwarming het design van de badkamer niet.

Ook niet onbelangrijk is dat infrarood vloerverwarming slechts tot een minimale verhoging van je vloer leidt. De verwarmingsmatten zijn zeer dun en er hoeft niet in je bestaande ondervloer gevreesd te worden.

Aan te sluiten op domotica

Heb je al elektrische of infrarood vloerverwarming in je huis? Dan kun je de infrarood vloerverwarming eenvoudig op je bestaande domotica-netwerk aansluiten. Op deze manier kun je de verwarming van je badkamer voorzien van een timer, waardoor je iedere morgen comfortabel de dag begint.

Wil je (voorlopig) alleen elektrische of infrarood vloerverwarming in je badkamer? Geen probleem. Uiteraard is deze te voorzien van een thermostaat.

Veilig

Ben je bezorgd dat je kinderen zich kunnen bezeren aan scherpe randen of hitte van de radiator in de badkamer? Infrarood vloerverwarming is volledig weggewerkt onder je badkamertegels en kun je je niet aan verbranden.

Onderhoudsvrij en 25 jaar garantie

Zodra de infrarood vloerverwarming in je badkamer is geïnstalleerd hoef je er geen onderhoud meer aan te (laten) plegen. Daarbovenop bieden wij 25 jaar garantie op al onze infrarood verwarmingsoplossingen.Vraag direct je offerte aan.

Stap 1 van 2

Informatie over de ruimte

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input


Artikelen uit ons blog • 10 Tips om energie te besparen zonder hoge investering

  Op internet lezen we veel tips om energie te besparen. Maar de meeste daarvan kosten een hoop geld. Bijvoorbeeld: "Plaats zonnepanelen." Leuke tip, alleen moet men wel even het geld voor zonnepanelen hebben liggen. Terwijl er ook een hele hoop energie kan worden bespaard zonder een hoop geld uit te geven.

  Lees meer: 10 Tips om...

 • Bedrijfsruimte verwarmen zonder gas

  Nieuwbouwprojecten worden tegenwoordig zonder gasaansluiting opgeleverd. Nieuwe huizen en bedrijfsruimtes worden dus niet meer verwarmd met gas. Je moet dus opzoek naar een manier om je bedrijfsruimte te verwarmen zonder gas.

  Lees meer: ...

 • Hoe werkt infrarood vloerverwarming van DHP?

  Veel verwarmingssystemen krijgen tegenwoordig de naam infrarood vloerverwarming. Veel systemen werken echter totaal anders. En die systemen worden wel met elkaar vergeleken alsof het dezelfde systemen zijn. Amorfe infrarood vloerverwarming van DHP is echter vrij uniek. Wij gebruiken amorfe metaal als basis voor het verwarmen.

  Lees meer: Hoe werkt...